concert: Bad Nerves in Doornroosje op VRIJDAG 03 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bad Nerves
    Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag
    © Anne-Marie Kok
  • Bad Nerves
    Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bad Nerves in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 SEP
BAD NERVES Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Bad Nerves
Concert uitverkocht
Bad Nerves in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 03 sep
Bad Nerves (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Bad Nerves is een 5-koppige powerpop- en garage Rock & Rollband uit Oost-Londen. De band maakt muziek die klinkt als een combinatie van the Ramones, the Strokes and the Clash. Maar dan sneller, venijniger en met meer adrenaline.

De nummers van Bad Nerves barsten van de energie en brengen een berg kabaal met zich mee. Afgelopen jaar brachten ze hun messcherpe self-titeld debuutalbum Bad Nerves uit, wat een ware traktatie is voor de liefhebber van oude Engelse (garage)punk. De band combineert op ingenieuze wijze zo veel genres en stijlen tot een nieuw, coherent geheel. Dat maakt de muziek vernieuwend, terwijl je tegelijkertijd het gevoel hebt terug te gaan naar de jaren ’70. Daarmee klinkt hun muziek ergens vertrouwd, maar tegelijk fris en tijdloos. Nadat ze zich al vóór het verschijnen van hun eerste album op Lowlands en Eurosonic bewezen, brengt de band nu een onmisbaar bezoek aan Doornroosje.

Foto's van Bad Nerves

Foto Bad Nerves te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Bad Nerves te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Bad Nerves te Vicefest 2021 Foto Bad Nerves te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Bad Nerves te Vicefest 2021 Foto Bad Nerves te Pure&Crafted Festival 2019
 
Bekijk alle 31 foto's van Bad Nerves

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws