concert: Karsu in Concertgebouw op DINSDAG 25 OKTOBER 2022

  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
DI.
25 OKT
KARSU Grote Zaal, 20:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Karsu
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karsu in Concertgebouw
Tickets Karsu:
di 25 okt
Concertgebouw, Amsterdam

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Karsu
‘Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit’, schreef de Volkskrant. De veelzijdige Amsterdamse zangeres ontwikkelde een unieke, eigen sound. Haar fabuleuze pianospel doet je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid. Daarmee raakt ze haar luisteraars recht in het hart. Haar tweede album Colors werd in 2016 bekroond met een Edison. Ook haar plaat KARSU kreeg juichende recensies.

Het Concertgebouw
Corona legde even alles stil. Wat doe je dan als ambitieus artiest die staat te popelen om op te treden? Juist, dan geef je een Empty Concertgebouw Session. Het optreden van Karsu afgelopen juni in een lege Grote Zaal werd op YouTube en Facebook meer dan 100.000 keer bekeken. ‘Elke keer als ik met tram 3 langs Het Concertgebouw kwam, op weg naar het restaurant van mijn vader, dan droomde ik ervan dat ik hier op een dag een concert kon geven’, vertelt Karsu op de video. ‘Ik ben heel blij dat ik hier nu mag staan. Alleen… er ontbreekt nog iets en dat bent u. Ik hoop dat we elkaar hier in het echt mogen treffen.’ Die vurige wens gaat vanavond in vervulling!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Concertgebouw in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karsu in Concertgebouw plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Utrecht 2022 Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 40 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws