concert: Trijntje Oosterhuis & Het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw: Wonderf in Concertgebouw op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021

  • Trijntje Oosterhuis
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
WO.
08 DEC
TRIJNTJE OOSTERHUIS & HET JAZZ ORCHESTRA OF THE CONCERTGEBOUW: WONDERF Grote Zaal, 21:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Trijntje Oosterhuis & Het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw: Wonderf in Concertgebouw
Tickets Trijntje Oosterhuis & Het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw: Wonderf:
wo 08 dec
Concertgebouw, Amsterdam
€ 44,00

EXTRA INFORMATIE

Wonderful Christmas Time
Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek; thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano. De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland, waar ze in een intieme setting met pianist Hans Vroomans de fijne kerstliedjes zong. Dit jaar viert Trijntje de zesde verjaardag van deze muzikale traditie met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Trijntje Oosterhuis & het Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Deze bigband van wereldformaat staat internationaal bekend om hun een ijzersterke ritmesectie en dito blazers waarmee ze over de hele wereld touren. Sinds 2000 geeft het orkest elk jaar traditiegetrouw een kerstconcert met bijzondere solisten. Tijdens Wonderful Christmastime komen Trijntje en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw samen om een swingend kerstfeest te vieren!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Trijntje Oosterhuis & Het Jazz Orchestra Of The Concertgebouw: Wonderf in Concertgebouw plaatsvindt.

Foto's van Trijntje Oosterhuis

Foto Trijntje Oosterhuis te Samen voor Oranje - 30/4 - Ahoy Foto Trijntje Oosterhuis te North Sea Jazz 2004 Foto Trijntje Oosterhuis te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Trijntje Oosterhuis te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Trijntje Oosterhuis te Trijntje Oosterhuis - 01/11 - Grenswerk Foto Trijntje Oosterhuis te Vrienden van Amstel 2006
 
Bekijk alle 27 foto's van Trijntje Oosterhuis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws