concert: Roosbeef in Paradiso op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021

  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013
WO.
29 DEC
ROOSBEEF Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Roosbeef

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 22 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 29 december 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Roosbeef in Paradiso
Tickets Roosbeef:
wo 29 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 21,50

EXTRA INFORMATIE

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen.
Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roosbeef in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Roosbeef

Foto Roosbeef te Songbird Festival 2015 - Zondag Foto Roosbeef te Into The Great Wide Open 2011 Foto Roosbeef te Into The Great Wide Open 2011 Foto Roosbeef te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar
 
Bekijk alle 77 foto's van Roosbeef

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws