concert: Roosbeef in TivoliVredenburg op DONDERDAG 16 DECEMBER 2021

  • Roosbeef
    Roosbeef - 19/10 - 013
  • Roosbeef
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
16 DEC
ROOSBEEF Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Roosbeef

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 14 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 16 december 2021.

Concert uitverkocht
Roosbeef in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 16 dec
Roosbeef
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 19,78

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Roosbeef aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen.
Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roosbeef in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Roosbeef

Foto Roosbeef te Lowlands 2009 Foto Roosbeef te Huntenpop 2009 Foto Roosbeef te Roosbeef - 9/10 - Effenaar Foto Roosbeef te Huntenpop 2009 Foto Roosbeef te Roosbeef - 19/10 - 013 Foto Roosbeef te Roosbeef - 18/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 77 foto's van Roosbeef

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws