concert: Dave Hause & The Mermaid in Doornroosje op VRIJDAG 11 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dave Hause & The Mermaid in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
11 FEB
DAVE HAUSE & THE MERMAID 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Dave Hause & The Mermaid

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter werd bekend als frontman van punkrockband The Loved Ones en speelde daarvoor ook nog als gitarist/zanger in Step Ahead, Paint It Black en The Curse. De laatste 10 jaar maakt hij vooral solomuziek. De muziek die hij nu maakt is wat minder punk en iets meer rootsy en rock dan hetgeen hij maakte met zijn voorgaande bands, maar aan energie ontbreekt het hem nog steeds niet. Met zijn rauwe stem, gedreven zang en sterke gitaarsound weet Hause de zaal moeiteloos mee te krijgen in zijn opgewekte muzikale uitbarstingen. Een aanrader voor liefhebbers van Frank Turner, The Gaslight Arnhem, Tim Vantol, Brian Fallon en Chuck Ragan.

Foto's van Dave Hause & The Mermaid

Foto Dave Hause & The Mermaid te Brakrock Ecofest 2019 - Zaterdag Foto Dave Hause & The Mermaid te Brakrock Ecofest 2019 - Zaterdag Foto Dave Hause & The Mermaid te Brakrock Ecofest 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Dave Hause & The Mermaid

Gerelateerde concerten