concert: The Muckers in Rotown op ZONDAG 07 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Muckers in Rotown) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
07 NOV
THE MUCKERS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma The Muckers

EXTRA INFORMATIE

The Muckers is typisch zo'n band die doet hunkeren naar de rock 'n' roll explosie aan de voet van dit millennium, toen bands als The Strokes, Interpol en Yeah Yeah Yeahs het zweet van het plafond deden druppelen.

Deze band is logischerwijs gebaseerd rondom dezelfde contreien in Brooklyn New York. Toch begint het verhaal van The Muckers demografisch gezien nog een stukje afgelegener.

Eenmaal gearriveerd zocht hij gelijkgestemden, en nu is het debuut Endeavor eindelijk een feit. The Muckers hebben ondanks de pandemie inderdaad behoorlijk wat stappen ondernomen: de schurende mix van garage, punk, glam rock en psychedelica klinkt zowel opwindend als bedwelmend.