concert: Yukon Club + Gijs Leijdekkers in Paradiso op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Yukon Club
    Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
  • The Yukon Club
    Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yukon Club + Gijs Leijdekkers in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 DEC
YUKON CLUB + GIJS LEIJDEKKERS Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021

EXTRA INFORMATIE

Yukon Club maakt een hypnotiserende mix van minimale techno en atmosferische pop, naar eigen zeggen geïnspireerd door artiesten als Bicep, Thom Yorke en Moderat. Na de release van hun eerste EP ‘Absence’ uit 2016 tourde het trio langs meer dan 150 podia, werden ze verkozen tot Serious Talent en volgde er een aftershow voor Radiohead. Ondanks het succes trokken Alex, Lars en Geert zich twee jaar later terug in een zelfgebouwde Amsterdamse studio om te werken aan een nieuw, elektronischer geluid. Het resultaat werd eind 2019 gepresenteerd in de vorm van de nieuwe plaat ‘Beyond Airglow’. Op het podium staat Yukon Club garant voor een opzwepende en indrukwekkende show, mede dankzij de live visuals van filmmaker/designer Gijs Leijdekkers.

Foto's van The Yukon Club

Foto The Yukon Club te Popronde Leiden 2016 Foto The Yukon Club te Popronde Leiden 2016 Foto The Yukon Club te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto The Yukon Club te Popronde Leiden 2016 Foto The Yukon Club te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso Foto The Yukon Club te Pinguins in Paradiso - 30/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 11 foto's van The Yukon Club

Gerelateerd nieuws