concert: King No One in Melkweg op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • King No One
    King No-One - 3/05 - Melkweg
    © Melissa van Koldam
  • King No One
    King No-One - 3/05 - Melkweg
    © Melissa van Koldam


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (King No One in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
KING NO ONE Upstairs, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma King No One

EXTRA INFORMATIE

York trio King No-One staan in thuisland inmiddels bekend om hun glammed up en catchy alt-indiepop. Ze stonden al op Reading & Leeds en Trucks Festival en veroverden het publiek met hun charmante tunes verpakt in vintage vibes. Dit is nog maar het begin voor de heren met een uitgebreide UK/EU tour in het verschiet.

Foto's van King No One

Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg Foto King No One te King No-One - 3/05 - Melkweg
 
Bekijk alle 12 foto's van King No One