concert: TaxiWars in Fifth|NRE op DINSDAG 01 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten
  • TaxiWars
    TaxiWars - 03/03 - Paradox
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (TaxiWars in Fifth|NRE) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
01 FEB
TAXIWARS 20:15 uur Fifth|NRE, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma TaxiWars

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 23 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 01 februari 2022.

EXTRA INFORMATIE

Na een onderbreking van drie jaar keert dEUS–frontman Tom Barman terug met zijn jazzrock-infused band TaxiWars. De band is een intense samenwerking tussen Barman, saxofonist Robin Verheyen, bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre. Ze maken een mix van lyriek, poëzie en jazz met rock-intensiteit. Dit is een band met een diepgaande kennis van de geschiedenis van jazzmuziek, en heeft een voorliefde van de stuwende jazz van de vroege jaren zestig. De muziek van Pharaoh Sanders, Archie Shepp en Charles Mingus - vol swing, impuls en de drang om uit het genre te breken. Op 6 september jl. bracht de band hun derde album uit: Artificial Horizon. Met dit album bracht Taxiwars hun muziek naar een hoger niveau en voegde meer diepgang toe aan hun composities, helderheid aan de beats en efficiëntie aan hun algehele geluid.

Foto's van TaxiWars

Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox Foto TaxiWars te TaxiWars - 03/03 - Paradox
 
Bekijk alle 13 foto's van TaxiWars

Gerelateerd nieuws