concert: Kim Wilde in Theater - Congrescentrum De Tamboer op VRIJDAG 18 NOVEMBER 2022

  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
  • Kim Wilde
    Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
VR.
18 NOV
KIM WILDE 20:00 uur Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoogeveen
2022
Hoofdprogramma Kim Wilde

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 19 november 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 18 november 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Kim Wilde in Theater - Congrescentrum De Tamboer
Tickets Kim Wilde:
vr 18 nov
Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoogeveen
€ 32,50 - 37,50

EXTRA INFORMATIE

De Engelse zangeres Kim Wilde is een van de grootste (en sympathiekste) sterren van de eighties. Het begon allemaal met de instantklassieker Kids In America (1981), waarna ze een indrukwekkende reeks pophits scoorde: Cambodia, View From A Bridge, Love Blonde, You Came, Four Letter Word... de lijst is eindeloos. Na een sabbatical in de nineties kwam ze midden jaren nul weer terug (met een duet met Nena) om niet meer weg te gaan. In de stemming komen lukt nog beter vanaf 31 januari, want dan verschijnen er luxe heruitgaven op vinyl van Wilde’s eerste drie albums. Let’s get Wilde tijdens deze avond vol met Kim's greatest hits!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater - Congrescentrum De Tamboer in Hoogeveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Kim Wilde in Theater - Congrescentrum De Tamboer plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Kim Wilde

Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/11 - Metropool Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 16/10 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg Foto Kim Wilde te Kim Wilde - 17/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 80 foto's van Kim Wilde

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws