concert: Sonic Whip in Doornroosje op VRIJDAG 02 JULI 2021

VR.
02 JUL
SONIC WHIP Paarse Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Sonic Whip
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Sonic Whip in Doornroosje
Tickets Sonic Whip:
vr 02 jul
Doornroosje, Nijmegen
€ 7,50

EXTRA INFORMATIE

You’re getting hit with the SONIC WHIP… waar alles draait om dansbare gitaarriffs en snoeiharde grooves. Vandaag presenteert SONIC WHIP hun debuutalbum ‘TRISKELION’ in Doornroosje.
SONIC WHIP is een alternatieve rockband uit Nijmegen, geïnspireerd door bands als Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Audioslave, Soundgarden en Navarone. Met behulp van een succesvolle crowdfundingactie zijn ze de studio ingedoken om hun debuutalbum op te nemen en daarmee zet de jonge band een zeer volwassen rocksound neer met verrassende composities.

Dit album moet het muzikale startschot worden voor de band en de Nederlandse rockscene weer doen ontwaken op het moment dat het einde van de coronapandemie in zicht is. Tijdens de show spelen er ook gastmuzikanten mee (o.a. Thijs Schrijnemakers) om er een echt feestje van te maken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Sonic Whip in Doornroosje plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws