concert: Blaudzun in De Bosuil op VRIJDAG 15 OKTOBER 2021

  • Blaudzun
    Blaudzun - 10/3 - Patronaat
    © Bert Vethaak
  • Blaudzun
    Appelpop 2012
VR.
15 OKT
BLAUDZUN 20:00 uur De Bosuil, Weert
2021
Hoofdprogramma Blaudzun
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blaudzun in De Bosuil
Tickets Blaudzun:
vr 15 okt
De Bosuil, Weert

EXTRA INFORMATIE

Blaudzun komt in 2021 met een nieuw album. Het album ‘Lonely City Exit Sounds’ is misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in tijden van stilte en uitgebracht in een nieuwe tijd vol hoop.

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band, achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Bosuil in Weert? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in De Bosuil plaatsvindt.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Wende's Kaleidoscoop Foto Blaudzun te Indian Summer Foto Blaudzun te Motel Mozaique 2012 Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/5 - 013 Foto Blaudzun te Pure&Crafted Festival 2019 Foto Blaudzun te Brabant Open Air 2013
 
Bekijk alle 270 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws