concert: Blaudzun in Podium Victorie op ZONDAG 24 OKTOBER 2021

  • Blaudzun
    Appelpop 2012
  • Blaudzun
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
ZO.
24 OKT
BLAUDZUN Kornuit Zaal, 19:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Blaudzun
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blaudzun in Podium Victorie
Tickets Blaudzun:
zo 24 okt
Podium Victorie, Alkmaar
€ 25,20

EXTRA INFORMATIE

Blaudzun komt in 2021 met een nieuw album. Het album ‘Lonely City Exit Sounds’ is misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in tijden van stilte en uitgebracht in een nieuwe tijd vol hoop.

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band, achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in Podium Victorie plaatsvindt.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Wende's Kaleidoscoop Foto Blaudzun te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Blaudzun te Blaudzun - 29/8 - slottuintheater Foto Blaudzun te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Blaudzun te Westerpop  2019
 
Bekijk alle 270 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws