concert: Blaudzun in Groene Engel op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021

  • Blaudzun
    Appelpop 2012
  • Blaudzun
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
ZA.
09 OKT
BLAUDZUN 20:15 uur Groene Engel, Oss
2021
Hoofdprogramma Blaudzun
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blaudzun in Groene Engel
Tickets Blaudzun:
za 09 okt
Groene Engel, Oss
€ 23,00 - 24,00

EXTRA INFORMATIE

Blaudzun komt in 2021 met een nieuw album. Het album ‘Lonely City Exit Sounds’ is misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in tijden van stilte en uitgebracht in een nieuwe tijd vol hoop.

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band, achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Groene Engel in Oss? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in Groene Engel plaatsvindt.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Welcome To The Village 2017 - Vrijdag Foto Blaudzun te Blaudzun - 29/8 - slottuintheater Foto Blaudzun te Blaudzun - 07/10 - Annabel Foto Blaudzun te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto Blaudzun te Blaudzun - 07/10 - Annabel Foto Blaudzun te Blaudzun - 11/5 - 013
 
Bekijk alle 270 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws