concert: Eefje de Visser in Muziekgieterij op ZATERDAG 14 MEI 2022

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
ZA.
14 MEI
EEFJE DE VISSER Main Stage, 19:00 uur Muziekgieterij, Maastricht
2022
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 mei 2022.
Dat is 11 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Eefje de Visser in Muziekgieterij
DEZE Eefje de Visser TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 14 mei
Muziekgieterij, Maastricht
€ 25,50

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, warme synths, catchy songs en een bezwerende stem. Met drie succesvolle albums op zak, een reeks uitverkochte clubtours in de Benelux en verschillende Europese supportshows, wordt Eefje de Visser inmiddels ook buiten de taalgrenzen opgepikt. Vier jaar na haar laatste plaat Nachtlicht kwam in 2020 haar vierde uit: Bitterzoet, een filmische popplaat vol zwoele elektronica en dance invloeden.

Op Bitterzoet beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich net als magic hour bevindt tussen dag en nacht en tussen zoet en bitter. Eefje de Visser: “De plaat moest voelen als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte. De titel heeft ook een link met de smaak van drank, het maakt de wereld mooier, maar het escapisme kan ook wrang en onecht zijn."

Op 14 mei 2022 speelt Eefje de Visser met haar deels Nederlandse, deel Belgische, band onder meer werk van het album ‘Bitterzoet’ in Muziekgieterij.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Festival deBeschaving 2014 Foto Eefje de Visser te Parkpop 2014
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws