concert: Hans Dulfer in Doornroosje op WOENSDAG 22 DECEMBER 2021

  • Hans Dulfer
    North Sea Jazz 2015 - Zondag
    © Charles Batenburg
  • Hans Dulfer
    NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag
    © Charles Batenburg
WO.
22 DEC
HANS DULFER Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Hans Dulfer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Hans Dulfer in Doornroosje
Tickets Hans Dulfer:
wo 22 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Met zijn roemruchte (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft Hans Dulfer zich opgewerkt tot een van de bekendste saxofonisten van Nederland. Daarnaast stond hij aan de wieg van de jazzscene, als organisator van legendarische concerten in Paradiso, als adviseur voor het North Sea Jazz Festival en als medeoprichter van het Bimhuis. Hij speelde psychedelische free jazz, o.a. met Groep 1850 en met de Perikels creëerde hij de eerste Nederlandse wereldmuziek. Bovendien was hij de eerste jazzmuzikant die met house-DJ’s samenwerkte en in de jaren negentig bereikte hij als vijftiger popsterstatus tot in Japan met de unieke mix van heavy gitaren, beats en sax op de plaat Big Boy.

Om te vieren dat de energieke saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag inde rondte speelt én dat hij de leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hans Dulfer in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Hans Dulfer

Foto Hans Dulfer te NN North Sea Jazz 2018 - Zaterdag Foto Hans Dulfer te Hans Dulfer - 11/06 - Victorie Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Hans Dulfer te North Sea Jazz 2015 - Zondag Foto Hans Dulfer te Hans Dulfer - 11/06 - Victorie Foto Hans Dulfer te Hans Dulfer - 11/06 - Victorie
 
Bekijk alle 22 foto's van Hans Dulfer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws