concert: Eefje de Visser in Paradiso op ZATERDAG 18 JUNI 2022

  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
ZA.
18 JUN
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Concert uitverkocht
Eefje de Visser in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 18 jun
Eefje de Visser
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Eefje de Visser aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Inmiddels heeft ze vier succesvolle albums op zak en een reeks uitverkochte clubtours achter de rug.

Daarnaast heeft ze verschillende internationaal gerenommeerde awards binnen gesleept. Haar meest recente album, ‘Bitterzoet’, is een filmische popplaat vol donkere drums, warme synths, catchy beats en bezwerende zang. Op dit album beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich bevindt tussen dag en nacht en tussen bitter en zoet. De nummers van Eefje de Visser zijn stuk voor stuk kleine dichterlijke kunstwerken, maar ook als je haar teksten niet verstaat is de dromerige muziek bijna hypnotiserend en uiterst dansbaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje de Visser in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eefje de Visser te Festival deBeschaving 2014 Foto Eefje de Visser te Back to the Rivers 2021 Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 90 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan