concert: Eefje de Visser in Paradiso op DONDERDAG 16 JUNI 2022

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
DO.
16 JUN
EEFJE DE VISSER Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 15 december 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 16 juni 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje de Visser in Paradiso
Tickets Eefje de Visser
KIES TICKET
do 16 jun
Eefje de Visser
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
do 16 jun
Eefje de Visser
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Inmiddels heeft ze vier succesvolle albums op zak en een reeks uitverkochte clubtours achter de rug.

Daarnaast heeft ze verschillende internationaal gerenommeerde awards binnen gesleept. Haar meest recente album, ‘Bitterzoet’, is een filmische popplaat vol donkere drums, warme synths, catchy beats en bezwerende zang. Op dit album beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich bevindt tussen dag en nacht en tussen bitter en zoet. De nummers van Eefje de Visser zijn stuk voor stuk kleine dichterlijke kunstwerken, maar ook als je haar teksten niet verstaat is de dromerige muziek bijna hypnotiserend en uiterst dansbaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje de Visser in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws