concert: Eefje de Visser in Doornroosje op VRIJDAG 27 MEI 2022

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
VR.
27 MEI
EEFJE DE VISSER Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje de Visser in Doornroosje
Tickets Eefje de Visser:
vr 27 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

De muziek van Eefje de Visser dribbelt tussen pop en experiment, tussen hedendaags en nostalgisch, tussen ontroering en extase. Inmiddels heeft ze vier succesvolle albums op zak en een reeks uitverkochte clubtours achter de rug.

Daarnaast heeft ze verschillende internationaal gerenommeerde awards binnen gesleept. Haar meest recente album, ‘Bitterzoet’, is een filmische popplaat vol donkere drums, warme synths, catchy beats en bezwerende zang. Op dit album beschrijft Eefje in haar herkenbare stijl een dromerige wereld die zich bevindt tussen dag en nacht en tussen bitter en zoet. De nummers van Eefje de Visser zijn stuk voor stuk kleine dichterlijke kunstwerken, maar ook als je haar teksten niet verstaat is de dromerige muziek bijna hypnotiserend en uiterst dansbaar.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje de Visser in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Foto Eefje de Visser te 3voor12 Song van het Jaar 2019 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 14/1 - Fluor
 
Bekijk alle 82 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws