concert: HAEVN in Doornroosje op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (HAEVN in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 DEC
HAEVN Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma HAEVN

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 28 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 04 december 2021.

Concert uitverkocht
HAEVN in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 04 dec
Haevn (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Na het succes van hun debuutplaat ‘Eyes Closed’ heeft HAEVN niet stilgezeten. De EP ‘Symphonic Tales’ werd o.a. opgenomen met een groot VN brak in 2015 door met hun debut single ‘Finding out More’, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Een gelukstreffer? Zeker niet. Hun lang verwachtte debuutalbum ‘Eyes Closed’ schreeuwt immers om een internationale doorbraak, zij het grotendeels fluisterend. Ingetogen werkjes als ‘The Sea’, ‘We Are’ en ‘Fortitude’ luisteren als slow motionscènes in Scandinavische setting, met lieflijke gitaar- en piano melodieën, dramaverhogende strijkers en een falsetrijke finale. Ook meer poppy nummers als ‘Mind Games’, ‘Bright Lights’ en ‘Let Love Tear Me Down’ bezitten een onmiskenbare filmische kwaliteit. Van der Meers stem is het niet zo geheime wapen van HAEVN. Hij zingt dicht op de microfoon en kan met zijn ingetogenheid een grootse impact hebben.

Foto's van HAEVN

Foto HAEVN te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto HAEVN te HAEVN - 25/04 - Paradiso Foto HAEVN te Paaspop 2016 - Zaterdag Foto HAEVN te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live Foto HAEVN te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto HAEVN te Dauwpop 2018
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws