concert: Rick de Leeuw in Paradiso op WOENSDAG 06 OKTOBER 2021

  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn
  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
WO.
06 OKT
RICK DE LEEUW Grote Zaal, 20:15 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Rick de Leeuw
Voorprogramma Gerson Main

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 06 oktober 2021.
Dat is 931 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Rick de Leeuw in Paradiso
DEZE Rick de Leeuw TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 06 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Nog altijd speelt Rick de Leeuw in Nederland en België de spijkers uit de planken met dezelfde tomeloze energie als waarmee hij in de jaren negentig de Tröckener Kecks aanvoerde. Aangemoedigd door de enthousiaste ontvangst van zijn cd ‘Zonder Omweg’ (2019) en de daaropvolgende succesvolle tournee, brengt hij sinds het voorjaar van 2020 een verrassende reeks singles uit. Bevlogen en nieuwsgierig verkent hij daarop nieuwe wegen en toont aan zowel muzikaal als tekstueel onverminderd relevant te zijn. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuw album genaamd 'LIEG ME DE WAARHEID', wat van de zomer zal verschijnen en op woensdag 6 oktober in Paradiso Amsterdam gepresenteerd zal worden.
Omringd door een vijfkoppige band, die een mooie mix vormt van artistieke durf, muzikale bagage en jeugdige bravoure, brengt hij dit najaar met zijn tournee 'ALTIJD NU' het beste uit meer dan dertig jaar in de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.

Foto's van Rick de Leeuw, Gerson Main

Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
 
Bekijk alle 6 foto's van Rick de Leeuw
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main

Gerelateerd nieuws