concert: Guano Apes in Melkweg op ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022

  • Guano Apes
    Guano Apes - 22/10 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Guano Apes
    Guano Apes - 22/10 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
19 NOV
GUANO APES Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Guano Apes

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 20 november 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 19 november 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Guano Apes in Melkweg
Tickets Guano Apes:
za 19 nov
Melkweg, Amsterdam
€ 37,40

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Guano Apes behaalde in de jaren negentig de hitlijsten met songs als "Lords of the Boards" en "Open Your Eyes" van debuut 'Proud Like A God'. De plaat wordt gezien als hét doorbraakalbum en dat moet gevierd worden. De band behaalde hun grootste successen met een dynamische sound die aansluiting vond bij fans van grunge, alternatieve rock en nu-metal. In combinatie met de energieke liveshows en sterke frontvrouw Sandra Nasić wisten de Apes een solide livereputatie op te bouwen. Sinds de reunie van de band in 2009 is deze alleen nog maar sterker geworden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Melkweg in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Melkweg in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Guano Apes in Melkweg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Guano Apes

Foto Guano Apes te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Guano Apes te Dauwpop 2004 Foto Guano Apes te Guano Apes - 22/10 - Paradiso Foto Guano Apes te Guano Apes - 22/10 - Paradiso Foto Guano Apes te Dauwpop 2004 Foto Guano Apes te Lowlands 2003
 
Bekijk alle 39 foto's van Guano Apes

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen