concert: Stake in Merleyn op DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021

  • Stake
    Stake
  • Stake
    25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso
    © Irwan Notosoetarso
DO.
18 NOV
STAKE 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Stake

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 18 november 2021.
Dat is 881 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Stake in Merleyn
DEZE Stake TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 18 nov
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat STAKE hun laatste live show heeft gegeven. De Belgen hebben dan ook geen kans gezien hun nieuwe plaat ‘Critical Method’ fatsoenlijk te promoten. Hun geplande shows in Merleyn vorig jaar zijn tot twee keer toe afgezegd. Drie maal is scheepsrecht!

De plaat is het logische vervolg op de vier voorgangers die nog uitgebracht zijn onder hun oude naam Steak Number Eight. Muzikaal is er gelukkig niet al teveel veranderd. Pakkende puntige heavy noise en sludge metal met een flinke stoot grunge vormen nog immer de hoofdmoot. En dat is maar goed ook, want daarmee heeft de band zich inmiddels allang bewezen. Het constante hoge niveau van de eerdere albums heeft hiermee een indrukwekkend vervolg gekregen. ‘Critical Method’ is wellicht hun beste werk tot nu toe. Voeg dat bij hun ijzersterke live reputatie van STAKE en je het een recept voor een geweldige avond in Merleyn waar de energie vanaf zal spatten, zeker nu!

Foto's van Stake

Foto Stake te Stake Foto Stake te Headbangers Parade 2023 Foto Stake te Stake Foto Stake te Stake Foto Stake te Stake Foto Stake te Headbangers Parade 2023
 
Bekijk alle 18 foto's van Stake

Gerelateerd nieuws