concert: Frankie & The Witch Fingers in Merleyn op WOENSDAG 25 MEI 2022

WO.
25 MEI
FRANKIE & THE WITCH FINGERS 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Frankie & The Witch Fingers in Merleyn
Tickets Frankie & The Witch Fingers:
wo 25 mei
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Sinds het succes van Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard en Ty Segall heeft de ‘garagerock scene’ een steeds groter worden publiek bereikt. Het genre bloeit en groeit nog immer en is inhoudelijk nog immer niet aan slijtage onderhevig. Zeker gezien de diversiteit en kwaliteit van de muziek. Frankie And The Witch Fingers is ook een parel aan deze nog immer groeiende “psychedelische garagerock-boom”.

De hardwerkende heren uit Los Angeles brachten ondertussen vier langspelers uit in krap vijf jaar tijd en weten elk cliché te vermijden. Op ‘Brain Telephone’ uit 2017 hoor je een brute mix van surfpop, 60’s psychedelica en punk. Maar met de vijfde en meest recente plaat, ‘ZAM’, uit 2019, trekt het viertal álle registers open. ‘ZAM’ is niet alleen funky, esoterisch maar tegelijkertijd ook explosief: psychedelica, acid rock, fuzzy garagerock, 60’s surf van de bovenste plank.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Frankie & The Witch Fingers in Merleyn plaatsvindt.

Leden die hier naar toe willen