concert: Lakshmi in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 30 JULI 2021

VR.
30 JUL
LAKSHMI 21:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Toegang 16,50

EXTRA INFORMATIE

LAKSHMI komt naar Openluchttheater de Goffert met een Corona-proof voorstelling over aanraking, acceptatie en liefde. Het thema van de voorstelling is huidhonger, een term die een diepere betekenis heeft gekregen door de strenge Corona-maatregelen. Waar aanraking nu iets lijkt uit een ver verleden. Ze besloot te onderzoeken wat aanraking en intimiteit voor haar zelf en voor anderen betekent.

Achter de naam LAKSHMI zit zangeres Laksmi Swami Persaud. Het creatief multitalent die haar eigen muziek omschrijft als “pop noir”. Een gelaagde mix van poëtische teksten, elektronische invloeden en viool. Op 9 oktober kwam LAKSHMI met een nieuwe single, ‘Lullaby’. Het is de eerste single van haar derde album dat dit jaar uitkomt.

LAKSHMI wordt live begeleid door Rob Peters (gitaar, live productie, toetsen) en Pauline Koning (viool, piano, achtergrondzang).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lakshmi in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.