concert: Tora + Eva Serena in Rotown op DONDERDAG 04 NOVEMBER 2021

  • ToRa (NL)
    Best Kept Secret 2015 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
04 NOV
TORA + EVA SERENA 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma ToRa (NL)
Voorprogramma Eva Serena

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 04 november 2021.
Dat is 34 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Tora + Eva Serena in Rotown
DEZE Tora + Eva Serena TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 04 nov
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Met een combinatie van spannende, gelaagde elektronische producties, soulvolle zang en kleurrijke popelementen kun je Tora een enorme belofte noemen. De Australiërs zijn gebaseerd in Byron Bay, maar bivakkeerden ook in studioruimtes in Los Angeles, Londen en Amsterdam om aan nieuwe nummers te kunnen werken. Een mooi credo die perfect bij Tora past: de mooiste dingen pluk je namelijk van allerlei verschillende bronnen, niet van slechts een specifieke.

In plaats te stoeien met gedefinieerde rockinstrumenten opereert Tora meer op de golflengte van bijvoorbeeld Radiohead, Tame Impala, James Blake en ons eigen Klangstof: het schrijfproces begint bij de zoektocht naar unieke geluiden, en vanuit daar pakt de liedjesambacht de draad op. Tora is een band die graag in constant metamorfose gedijt, en daarmee popmuziek tot uiting brengt met bovennatuurlijke verbeeldingskracht. Hogere sferen verzekerd!

Foto's van ToRa (NL), Eva Serena

Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag Foto ToRa (NL) te Best Kept Secret 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van ToRa (NL)