concert: Blindsided Records Presents: Cornered, Deathtrap, Voidcrawler & Swell. livestream op ZATERDAG 17 APRIL 2021

ZA.
17 APR
BLINDSIDED RECORDS PRESENTS: CORNERED, DEATHTRAP, VOIDCRAWLER & SWELL. Grote Zaal, 21:00 uur Paard, Den Haag
2021

Dit was een virtueel bij te wonen concert

Let op! Dit concert was alleen online (via een stream) te volgen.

MEER LIVESTREAMS?

Check hier de volledige livestream agenda van Podiuminfo!

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 april 2021.
Dat is 27 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens deze labelshowcase scheuren vier bikkelharde acts het dak van PAARD eraf en jij kunt daar virtueel getuige van zijn. Check op 17 april je huis nog even op eventuele zwakke plekken, gooi je volume op 11 en schakel in via PAARD TV voor een avond lowlands hardcore’s finest. 

Meekijken naar deze livestream is GRATIS. Aanmelden kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start een mail met daarin de info die je nodig hebt om de livestream te starten. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.
Blindsided Records is pas 3 jaar jong en heeft nu al samen met een paar van de grootste namen binnen de Lowlands Hardcore scene gewerkt. Deathtrap en Cornered zijn prachtige voorbeelden, maar ook hebben ze meegewerkt aan de ontwikkeling van verschillende nieuwe acts, zoals Voidcrawler en Swell (dit zal de primeur zijn voor Swell zelfs!). Los daarvan hebben ze shows gehost in o.a. Gouda en Den Haag met namen als Dead Heat (USA), Hawser, Lowest Creature (SWE), Dagger Threat (DE) en meer. Velen zullen zich een dampend Paardcafe herrinneren na een avondje Blindsided Presents. 

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws