concert: The Vices in Merleyn op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Vices
    Club Achtung! 2019
    © Parcifal Werkman
  • The Vices
    Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Vices in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
THE VICES 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma The Vices
Concert uitverkocht
The Vices in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 11 dec
The New Normal Tour: The Vices (uitverkocht)
Merleyn, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

De carrière van The Vices is stormachtig van start gegaan met shows in het voorprogramma van YUNGBLUD, een rondje door UK en EU en spelen op Noorderslag! Singles als ‘Boy’, ‘Looking For Faces’ en ‘Before Your Birth’ leveren de mannen de status van 3FM Talent op. Verwacht een contrasterende mix van britpop en surf rock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant.

Nadat debuutalbum ‘Looking For Faces’ met lovende woorden van o.a. OOR, NRC en 3VOOR12 werd ontvangen startte de band hun 1.5 meter album tour. Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt. ‘Looking For Faces’ staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken.

Foto's van The Vices

Foto The Vices te Dauwpop 2022 Foto The Vices te Nothing but Thieves - 23/04 - Doornroosje Foto The Vices te Huntenpop 2023 Foto The Vices te Werfpop 2022 Foto The Vices te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Vices te The Vices - 01/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 59 foto's van The Vices

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws