concert: Stippenlift in Doornroosje op MAANDAG 26 APRIL 2021

MA.
26 APR
STIPPENLIFT Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

Dit concert ging door ondanks eventuele corona-maatregelen

Let op! Volgens onze informatie ging dit concert door ondanks eventuele corona-maatregelen. Mogelijk is de aanvangstijd gewijzigd, wordt er voldoende afstand gehandhaafd, is er een negatieve test verplicht of is dit concert onderdeel van een (Fieldlab) experiment.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 26 april 2021.
Dat is 1089 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Stippenlift in Doornroosje was uitverkocht.
Volgens onze informatie
was dit concert uitverkocht.
ma 26 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Stippenlift is het alter-ego van zanger en producer Hugo van de Poel. Zelf noemt hij zijn muziek d e p r i w a v e, wat wellicht al voldoende zegt. Zijn openhartige, zwaarmoedige teksten over de leegte van het bestaan, depressie en huilbuien vermengt hij met upbeat, elektronische muziek met veel synths. De bitterzoete cocktail die je dán krijgt, dat is Stippenlift.

Eerder deze maand bracht hij zijn album Mijn Kleine Wereld uit, vergezeld door tien kunstwerken van Bas Kosters. Het album vol sombere gedachten is op die manier knuffelbaar gemaakt door de kleurrijke figuren. Een laagje troost over het verdriet dat te horen is in de teksten, als het ware. Eerder verschenen kersthit “Huilen (kerst)” en de albums “Chaos In Het Universum” samen met Faberyayo en “Dit Is Stippenlift”. Deze visuele liveshow is een samenwerking met Glitterstudio. Het ontwerpduo verrijkt de saaie buitenwereld met visuele glitters, gekenmerkt door krachtige kleuren en typische typografie.