concert: Jaga Jazzist in Doornroosje op ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022

  • Jaga Jazzist
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
  • Jaga Jazzist
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
ZA.
17 SEP
JAGA JAZZIST Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Jaga Jazzist
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jaga Jazzist in Doornroosje
Tickets Jaga Jazzist:
za 17 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

De Noorse jazzformatie Jaga Jazzist is al dik twee decennia jaar heer en meester in het ruim opvatten van de term “jazz”. Zo hoor je in hun muziek net zo goed elementen uit electronica, (post-)rock en klassiek. Ditmaal komen met het nieuw album ‘Pyramid’. Het album verschijnt via Brainfeeder, het label dat ons ook Flying Lotus en Thundercat bracht.

De individuele leden van de band zijn betrokken bij veel andere projecten waarbij allerlei muziekstijlen aan bod komen. Zonder beperkingen en met een arsenaal aan instrumenten creëert de band tijdloze muziek. Melodisch, hypnotiserend, delicaat en subtiel. Maar bovenal komt hun muziek het beste tot zijn recht op het podium, waarmee de achtkoppige band inmiddels een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd. Verplichte kost voor liefhebbers van onder meer The Soft Machine, Tortoise, Fela Kuti, John Coltrane, The Cinematic Orchestra.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jaga Jazzist in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jaga Jazzist

Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1 Foto Jaga Jazzist te Motel Mozaique 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 3 foto's van Jaga Jazzist

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws