concert: Muyayo Rif in De Helling op WOENSDAG 15 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Muyayo Rif
    Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Muyayo Rif
    Appelpop 2019
    © Melanie Charlaine


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Muyayo Rif in De Helling) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
15 DEC
MUYAYO RIF De Helling, 20:15 uur De Helling, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Muyayo Rif

EXTRA INFORMATIE

Muyayo Rif is een achtkoppig fiesta-monster uit Barcelona dat latin, ska en punk tot een bruisende cocktail mixt. Voeg daarbij Gambeat toe, de bassist van Manu Chao, en team Muyayo Rif stuwt de spectaculaire live-shows tot grote hoogte.

Ook buiten Spanje zijn ze inmiddels doorgebroken en stonden in Nederland al op festivals als Down The Rabbit Hole en MadNes. Dit jaar komt het nieuwe album uit, vergezeld door een clubtour.

Foto's van Muyayo Rif

Foto Muyayo Rif te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Muyayo Rif te Down The Rabbit Hole 2018 - Zaterdag Foto Muyayo Rif te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Muyayo Rif te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Muyayo Rif te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Muyayo Rif te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 25 foto's van Muyayo Rif

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws