concert: ADE: Speedy J Presents Stoor Live - Ade in Paradiso op ZATERDAG 16 OKTOBER 2021

ZA.
16 OKT
ADE: SPEEDY J PRESENTS STOOR LIVE - ADE Grote Zaal, 14:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Speedy J
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets ADE: Speedy J Presents Stoor Live - Ade in Paradiso
Tickets ADE: Speedy J Presents Stoor Live - Ade:
za 16 okt
Paradiso, Amsterdam
€ 28,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De laatste periode heeft Speedy J zich schuilgehouden in een Rotterdamse bunker vol elektronische apparatuur. Hieruit is STOOR geboren, een project waarbij het registreren en documenteren van livesessies met verschillende artiesten centraal staat. De mooiste momenten zijn vastgelegd op gelimiteerde vinyluitgaven, maar daarnaast worden ook volledig geïmproviseerde sessies live gestreamd. Tijdens ADE brengt Speedy J zijn concept naar het podium; STOOR live wordt een jam tussen wisselende muzikanten en videokunstenaars.

Speciaal voor STOOR live heeft Karl Klomp een stage en video design gemaakt dat de grens tussen publiek en artiest vervaagt. Door middel van robotcamera’s en videohardware hacks op een LED video-object worden beeld en geluid een symbiose van ongebreidelde electronica.

Voordat de sessie van start gaat, weet niemand exact wat er gaat gebeuren, maar dat een stage vol analoge apparatuur in combinatie met ervaren handen een magische audiovisuele trip oplevert, is zeker

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat ADE: Speedy J Presents Stoor Live - Ade in Paradiso plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws