concert: New Cool Collective in Doornroosje op ZONDAG 19 DECEMBER 2021

  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • New Cool Collective
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
ZO.
19 DEC
NEW COOL COLLECTIVE Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma New Cool Collective
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets New Cool Collective in Doornroosje
Tickets New Cool Collective:
zo 19 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Dit najaar gaat New Cool Collective met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo de clubs in met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band de Nederlandse zalen om tot Speakeasy’s. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen. New Cool Collective zal tijdens deze avond in een akoestische bezetting speciaal repertoire spelen. Op deze manier proberen ze het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2020 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat New Cool Collective in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van New Cool Collective

Foto New Cool Collective te Goois Jazz Festival 2018 Foto New Cool Collective te Noorderslag 2006 Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te Noorderslag 2006 Foto New Cool Collective te Bevrijdingsfestival Limburg 2013 Foto New Cool Collective te North Sea Jazz 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 38 foto's van New Cool Collective

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws