event: 40 UP in Doornroosje op ZATERDAG 11 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (40 UP in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 SEP
40 UP Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma 40 UP

EXTRA INFORMATIE

Dansvrienden uit Nijmegen en wijde omgeving: we moeten nog even geduld hebben, maar we doen het met elkaar en als we straks weer mogen dansen dan zal het een feest worden om niet snel te vergeten!

Wij zijn optimistisch en keren 11 september terug in Doornroosje, en hoe! Geniet van de mooiste muziek van de afgelopen 40 jaar en de bijbehorende videoclips en trommel je vriendinnen en vrienden op om samen met jou een dansje te wagen.

Let op: als jij een kaartje had gekocht voor de oorspronkelijke datum dan blijven je kaartjes geldig voor deze nieuwe editie. Als de nieuwe datum niet goed uitkomt dan is je ticket geldig voor de hierop volgende editie. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen.