concert: Fresku in Effenaar op ZONDAG 05 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  • Fresku
    Cypress Hill - 7/7 - 013
    © Herman Stehouwer


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fresku in Effenaar) verplaatst naar donderdag 12 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 DEC
FRESKU Effenaar, 19:30 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Fresku

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 07 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 05 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

In oktober bracht Fresku zonder enige aankondiging zijn nieuwe album 'In Het Diepe' uit. In 16 nummers neemt hij zijn luisteraars mee in een emotionele achtbaan. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst Papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao.

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon.

Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe album 'In Het Diepe', waarop hij teruggaat naar zijn roots.

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Fresku - 31/1 - Effenaar Foto Fresku te North Sea Jazz 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te WOO HAH! Festival 2017 Foto Fresku te Metropolis 2010 Foto Fresku te Grasnapolsky 2015
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws