concert: De Kraaien / Oost Wanted in Merleyn op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021

  • De Kraaien
    Dijkpop 2012
  • De Kraaien
    Dijkpop 2012
DO.
02 DEC
DE KRAAIEN / OOST WANTED 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma De Kraaien Oost Wanted
Concert uitverkocht
De Kraaien / Oost Wanted in Merleyn is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 02 dec
De Kraaien + Oost Wanted (uitverkocht)
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. De Kraaien verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uberfrisse tracks.

Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart. Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verassing wat ze meebrengen.

Support is het Overijsselse Oost Wanted. Het rapduo richt zich voornamelijk op het maken van dansbare hiphop. Al vijf jaar treden ze door het hele land op met een energieke act, gevuld met nummers met een maatschappelijk randje, die niet misstaat in de plaatselijke clubs, poppodia en op de festivals.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Merleyn in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Kraaien / Oost Wanted in Merleyn plaatsvindt.

Foto's van De Kraaien, Oost Wanted

Foto De Kraaien te Solar Weekend 2013 Foto De Kraaien te Dijkpop 2012 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Dijkpop 2012 Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013
 
Bekijk alle 26 foto's van De Kraaien

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws