concert: RANI in Willem Twee poppodium op ZATERDAG 29 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (RANI in Willem Twee poppodium) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
29 MEI
RANI Grote zaal, 19:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma RANI

EXTRA INFORMATIE

Al sinds jonge leeftijd is de uit Heerhugowaard afkomstige RANI bezig met zingen en het schrijven van liedjes. In 2017 is ze in samenwerking met goede vriend Olaf Blackwood begonnen met het professioneel schrijven en zingen van muziek. Hierop kreeg ze een publishingcontract bij Cloud9 aangeboden en is ze verder gaan werken aan haar eigen muziek die ze zelf beschrijft als muziek met Soul/R&B/Pop invloeden.

Een sleutelmoment in de voorbereidingen richting haar debuut als solo-artiest was het nummer ’Post Malone’ die zij in samenwerking met onder andere Sam Feldt tot stand is gekomen. Deze hit stond in bijna twintig landen hoog in de singlelijsten, waaronder Canada, Engeland en Nederland. De single, mede geschreven door RANI, werd platina in Canada, Engeland en Australië en de video is inmiddels meer dan zestien miljoen keer bekeken.

De nog maar 21-jarige RANI maakt nu haar echte debuut als soloartiest met het uitbrengen van een drieluik van EP’s. Live worden deze EP's door middel van een clubtour aan het publiek voorgesteld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws