concert: DeWolff in Parkstad Limburg Theaters op ZATERDAG 05 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (DeWolff in Parkstad Limburg Theaters) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
05 JUN
DEWOLFF LIMBURGzaal, 20:00 uur Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2021
Hoofdprogramma DeWolff

EXTRA INFORMATIE

“Sterker dan ooit en retestrak”, schreef bluesmagazine.nl over Wolffpack. De mannen van DeWolff konden niet langer wachten en organiseerden de release van hun nieuwste album in februari dit jaar. Met de single Half Of Your Love ­– je waant je direct op de dansvloer in een discotheek in de seventies - hadden ze daarna opnieuw een hit te pakken. Zaterdag 5 juni komt de Geleense bluesrockband naar Heerlen voor een weergaloos concert naar de LIMBURGzaal.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Stone Rock Festival 2016 Foto DeWolff te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto DeWolff te DeWolff - 23/07 - Zuiderparktheater Foto DeWolff te DeWolff - 11/01 - Luxor Live Foto DeWolff te DeWolff - 4/2 - Nieuwe Nor Foto DeWolff te Once in a blue moon festival 2018
 
Bekijk alle 362 foto's van DeWolff

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws