concert: Froukje in Hedon op VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Froukje in Hedon) verplaatst naar zondag 22 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
26 NOV
FROUKJE Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Froukje
Concert uitverkocht
Froukje in Hedon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich in 2020 met haar single Groter Dan Ik in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis (“Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik”), gaat viraal op internet en brengt haar op de landelijke radar.

Eerder dit jaar bracht ze haar debuut-EP Licht En Donker uit bij TopNotch. Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich in rumoerige tijden op een authentieke manier profileert en daarmee even verfrissend als broodnodig aanvoelt.

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Froukje - 29/05 - Hedon Foto Froukje te Froukje - 08/03 - 013 Foto Froukje te Froukje - 10/05 - Paradiso Foto Froukje te Froukje - 26/05 - TivoliVredenburg Foto Froukje te Huntenpop 2022 Foto Froukje te Froukje - 18/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 199 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest