concert: Froukje in Hedon op VRIJDAG 26 NOVEMBER 2021

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
VR.
26 NOV
FROUKJE Grote zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Froukje
Concert uitverkocht
Froukje in Hedon is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Froukje aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich in 2020 met haar single Groter Dan Ik in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis (“Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik”), gaat viraal op internet en brengt haar op de landelijke radar.

Eerder dit jaar bracht ze haar debuut-EP Licht En Donker uit bij TopNotch. Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich in rumoerige tijden op een authentieke manier profileert en daarmee even verfrissend als broodnodig aanvoelt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Froukje in Hedon plaatsvindt.

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 27 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan