concert: Eden: Seated in Space in Podium Victorie op ZATERDAG 08 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eden: Seated in Space in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
08 MEI
EDEN: SEATED IN SPACE Grolsch Zaal, 22:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Toegang DUO TICKET KRUK OP BALKON (MIN. 2) PRIJS P.P.
€12,50*
DUO TICKET ZAAL (MIN 2) PRIJS P.P.
€15,00*

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

Eden: Seated in Space!

Waan je tijdens de ‘Seated in Space’ editie van Eden in een paradijs. Melodieuze techno neemt je mee naar onontdekte plekken, plekken waar je zorgen verdwijnen en iedereen kan zijn wie hij wil zijn.

Laat je tijdens Eden verleiden door de ruimtelijke sfeer in combinatie met een tot in de puntjes verzorgde show. Denk aan vette visuals, dj-performances en een decor waar je van gaat zweven. En ook belangrijk in deze tijd; in Victorie ben je veilig!

Maak je klaar voor een mysterieuze avond waar de belevenis centraal staat. Eden zoals je gewend bent maar nét even anders!

Line up:
Walu
Verwa
Tostone
VJ Liza Renee