concert: Leprous in Doornroosje op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021

  • Leprous
    Roadburn 2013
    © Erik Luyten
  • Leprous
    ProgPower Europe 2015
    © Nico Reinders
VR.
03 DEC
LEPROUS Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Leprous
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Leprous in Doornroosje
Tickets Leprous:
vr 03 dec
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Het Noorse Leprous is de status van belofte inmiddels voorbij en hoort momenteel tot de top van de wereldwijde progrock en -metal. Alle platen van de band zijn door de pers de hemel in geschreven en terecht. De band bestaat inmiddels alweer twintig (!) jaar. De eerste EP verscheen in 2004, het eerste volledige album in 2006.

De Noren nemen je mee op een avontuurlijke trip door een fantastisch gecomponeerd muzikaal landschap waarin techniek, emotie en overgave bij elkaar komen. Live staat de band garant voor een hard en snaarstrak optreden met creatieve uitspattingen om je vingers bij af te likken. Op het album ‘Malina’ uit 2017, kiest de band voor een meer rock georiënteerd geluid. Maar ook hier hoor je ook hier het typische kenmerkende Leprous geluid: kraakheldere zang melodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie. Dit vertaalt zich op het podium naar een superstrakke liveshow.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Leprous in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Leprous

Foto Leprous te Leprous + Agent Fresco - 25/09 - Neushoorn Foto Leprous te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker Foto Leprous te Devin Townsend Project - 10/3 - Melkweg Foto Leprous te ProgPower Europe 2015 Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat
 
Bekijk alle 69 foto's van Leprous

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan