concert: KONG in Podium Victorie op DONDERDAG 20 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (KONG in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
20 MEI
KONG Grolsch Zaal, 21:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Kong
Toegang DUO TICKET (MIN 2) PRIJS P.P.
€17,00*

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

KONG is al meer dan dertig jaar een van de meest originele en toonaangevende bands van Nederland.

Een heerlijk mix van metal, rock, dance, electro en avant-garde, zoals al te horen op de release van hun legendarische debuutalbum ‘Mute Poet Vocalizer’ uit 1990. De sound werd geperfectioneerd op ‘Phlegm” uit 1992. Op dat album staat ook de track die de meeste mensen bereikte ‘Stockhouse’.

Met het in april dit jaar gereleasete 'Phlegmatism' grijpt KONG met 4 opnieuw opgenomen songs terug naar ’Phlegm’, met behulp van producer V. Santura (inderdaad, de gitarist van Triptykon). De songs zijn typerend voor het geluid van Kong van nu: een combinatie van old school power met een onweerstaanbare groove en van muzikaal hoogstaand niveau.

De huidige line-up:
Tijs Keverkamp – gitaren
David Kox – gitaren, electronics
Mark Drillich – bass, electronics
Oscar Alblas – drums, percussion