concert: Froukje in Doornroosje op ZONDAG 17 OKTOBER 2021

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
ZO.
17 OKT
FROUKJE Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Froukje
Concert uitverkocht
Froukje in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 17 okt
Froukje (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Froukje aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis (“Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik”), gaat viraal op internet en brengt haar op de radar van media als De Wereld Draait Door en 3FM. Ook treedt ze op uitnodiging van Wende Snijders op in Carré bij Wende’s Kaleidoscoop.

In mei verschijnt haar tweede single ‘Ik Wil Dansen’, die net als ‘Groter Dan Ik’ raakt aan relevante existentiële thema’s en bol staat van intrigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook een scherpschietend en vakkundig talent voor melodie. Beide singles zijn in korte tijd goed voor veel views en elk meer dan een miljoen streams. Ook tekent Froukje een contract bij Top Notch.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Froukje in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Back to Live Fieldlab festival pop
 
Bekijk alle 15 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws