concert: Froukje in Rotown op VRIJDAG 22 OKTOBER 2021

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
VR.
22 OKT
FROUKJE 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Froukje
Concert uitverkocht
Froukje in Rotown is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 22 okt
Froukje
Rotown, Rotterdam
€ 17,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Froukje aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

De stem van een generatie worden is niet per se iets waar een artiest altijd zelf voor kiest. De destijds 18-jarige Froukje Veenstra, student aan de Rotterdamse Codarts Conservatorium, kreeg vorig jaar een schoolopdracht: maak een popsong om het nieuwe decennium mee in te luiden.

Groter Dan Ik groeide uit tot iets groters dan Froukje zelf voor mogelijk hield; het is een klimaatcrisis-anthem dat een spannende balans bewaart tussen dance, hiphop en pop. 3voor12/Rotterdam pikte het nummer op, 3voor12 landelijk en DWDD volgden, en plots had ze een viral-hit te pakken van meer dan een miljoen streams.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Froukje in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Froukje te Popronde Eindfeest 2020 Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 27 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws