concert: Bicep in Ancienne Belgique (AB) op DONDERDAG 28 OKTOBER 2021

DO.
28 OKT
BICEP Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2021
Hoofdprogramma Bicep

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 09 maart 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 28 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Bicep in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Bicep:
do 28 okt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 27,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na twee hopeloos uitverkochte passages met hun ‘Feel My Bicep’ concept langs Kompass en Ampère en na verschroeiende tochten langs Pukkelpop (2018) en Dour (2016 & 2019), komt BICEP in 2020 terug met een geweldige live tournee met enkele exclusieve shows op het Europese vasteland.

Het verhaal van het Ierse duo BICEP start in 2009, wanneer ze via hun blog ‘Feel My Bicep’ nieuw leven inblazen in genres als disco, Chicago house, Detroit Techno en Italo disco. Al snel volgt onder dezelfde naam een succesvol label en feestconcept en tekenen ze in 2017 bij het gerenommeerde label Ninja Tune. Debuutalbum ‘Bicep’ uit 2017, met een top 20 plaats in de UK charts, overtreft alle verwachtingen, en single ‘Glue’ groeit uit tot een echte monsterhit die wekenlang in de playlist van Studio Brussel staat. Andy Ferguson en Matt McBriar tillen met hun vernieuwende en verfrissende house het elektronische genre naar een nieuw niveau.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 17 januari 2020 11:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bicep in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws