concert: Judy Blank in Doornroosje op ZONDAG 07 NOVEMBER 2021

  • Judy Blank
    Songbird 2014 - dag 2
    © Charles Batenburg
ZO.
07 NOV
JUDY BLANK Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Jet van der Steen Judy Blank
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Judy Blank in Doornroosje
Tickets Judy Blank:
zo 07 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar wonderschone liedjesmix van eigenwijze indiefolk, groovy americana en een snufje rock ‘n roll.
Momenteel sleutelt ze al bijna een jaar keihard aan een nieuwe plaat met producer Roy van Rosendaal (Figgie, Donna Blue) in een donkere studio aan de rand van het bos. Benieuwd? Het is tijd. De hoogste tijd voor een preview met een kersverse band, fonkelnieuwe liedjes en een sound die we nog niet eerder van haar hebben gehoord. Bereid je voor op jaren 80 synthesizers, rammelende elektrische gitaren en classy harmonies van een stel goedgeklede jongens die niet vies zijn van een beetje vuige sixties-rock.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Judy Blank in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Jet van der Steen, Judy Blank

Foto Jet van der Steen te Blanks - 07/10 - Doornroosje Foto Jet van der Steen te Blanks - 07/10 - Doornroosje Foto Jet van der Steen te Blanks - 07/10 - Doornroosje Foto Jet van der Steen te Blanks - 07/10 - Doornroosje Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2
 
Bekijk alle 4 foto's van Jet van der Steen
Bekijk alle 44 foto's van Judy Blank

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan