event: Zonder Gêne - De Grote Online Bingoshow in Podium Victorie op VRIJDAG 05 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Zonder Gêne - De Grote Online Bingoshow in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 MRT
ZONDER GÊNE - DE GROTE ONLINE BINGOSHOW 21:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Toegang SUPERSPECIALE BIERPAKKET
€14,50 *
KNOTSGEKKE PROSECCO-PAKKET
€14,50 *
MIRACULEUZE NON-ALCOHOLPAKKET
€14,50 *

* Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.
Concert uitverkocht
Zonder Gêne - De Grote Online Bingoshow in Podium Victorie is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Strijd weer lekker mee en maak kans op geweldige PRIJZENNNNNNN! Zing mee in de mini playbackshow en ga los met de crazy minute games. En ja, wederom online! Maar het pakket dat jij thuisgestuurd krijgt is weer superanaloog. Hoe werkt het? Koop een ticket, ontvang een bingopakket en voor aanvang van de show sturen wij je ook nog eens een special link naar het evenement toe.

Je kan kiezen uit drie pakketten (supergratis verzending!):
- Superspeciale bierpakket
- Knotsgekke prosecco-pakket
- Miraculeuze non-alcoholpakket

Bij alledrie de pakketten komt weer een speciaal door de feestcommissie samengesteld feestpakket!
Let op; bestel snel om de pakketten op tijd bij jou in huis te krijgen! Woon je buiten de straal van 30 kilometer buiten Alkmaar? Dan kan je alleen tot en met maandag 1 maart je tickets bestellen. De door jou bestelde pakketten worden geleverd op het adres dat jij in jouw account hebt ingevuld.

Het feest begint om avondklokslag 21:00 uur.

Leeftijd 18+