concert: Rats on Rafts in Doornroosje op DONDERDAG 15 APRIL 2021

  • Rats on Rafts
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Rats on Rafts
    Beeckestijn Pop 2012
    © Mitch Wolters
DO.
15 APR
RATS ON RAFTS Paarse Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Rats on Rafts
Concert uitverkocht
Rats on Rafts in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 15 apr
1,5 Meter Concert: Rats On Rafts (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse band Rats on Rafts komt in januari met hun nieuwe album getiteld Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths.

Het album geeft een gefragmenteerde kijk op de belevenissen in de wereld van Rats on Rafts. Van een tour door Japan, tot het verloren raken tussen dromen en de realiteit. Er is een constant getouwtrek tussen de werkelijkheid en fictie. De eerste single van het album heet Tokyo Music Experience, een nummer dat ontstaan is na de tour met Franz Ferdinand door Japan in 2018. “Diep onder de indruk van onze tijd in Tokyo was het moeilijk terug te zijn in Nederland. Alle impressies bleven muurvast als een bonk energie boven ons zweven. Op een dag explodeerde deze, en daaruit ontstond Tokyo Music Experience.

De afgelopen jaren heeft de band wereldwijd veel getoerd met optredens op onder andere Liverpool Psych Fest (UK), Best Kept Secret (NL), Reeperbahn (DE), Primavera (SP) en Glastonbury Festival (UK).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rats on Rafts in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Rats on Rafts

Foto Rats on Rafts te State-X New Forms 2011 Foto Rats on Rafts te Waterpop 2012 Foto Rats on Rafts te Motel Mozaique 2012 Foto Rats on Rafts te Metropolis Festival 2013 Foto Rats on Rafts te Festival deBeschaving 2012 Foto Rats on Rafts te Open Up 2015
 
Bekijk alle 62 foto's van Rats on Rafts

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws