concert: Rats on Rafts in Rotown op ZATERDAG 15 MEI 2021

  • Rats on Rafts
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Rats on Rafts
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
ZA.
15 MEI
RATS ON RAFTS 19:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Rats on Rafts
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rats on Rafts in Rotown
Tickets Rats on Rafts:
za 15 mei
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Wie nieuwsgierig was naar de nieuwe richting van Rats On Rafts kon een aantal maanden terug het singletje Where Is My Dream? exclusief aanschaffen bij Spazz Records. Inderdaad, waar zijn onze dromen gebleven anno 2020? Van Rats On Rafts weten we in ieder geval dat ze nooit stil hebben gezeten, zelfs al zijn ze een tijdje uit het publiek oog verdwenen.

Dat siert het kwartet ook. Het is een van de hardst werkende bands van Nederland, eentje die op unieke wijze de wetenschap achter hun favoriete platen doorgrondt en vertaalt naar hun eigen muziek. En wat blijkt nu: de rigoreuze experimenten waarmee de Rotterdamse postpunkband op doorbraakplaat Tape Hiss prijkte blijken slechts het topje van de ijsberg te zijn geweest.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rats on Rafts in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Rats on Rafts

Foto Rats on Rafts te Festival deBeschaving 2012 Foto Rats on Rafts te Open Up 2015 Foto Rats on Rafts te Torenpop 2012 Foto Rats on Rafts te Eindhoven Psych Lab 2016 Foto Rats on Rafts te Metropolis Festival 2013 Foto Rats on Rafts te Open Up 2015
 
Bekijk alle 62 foto's van Rats on Rafts

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws